Schmid Miklós

Sport mentáltréner-Csapatfejlesztő-Előadó

A mi miértünk

SM a mi miértünk
SM a mi miértünk 4E

Miki

„Az internet és a könyvesboltok tele vannak önismereti tipekkel, tanácsokkal, de amire igazán szükségünk van „A hogyan tudunk segíteni egymásnak”.

Miki rendíthetetlen realista gondolkozású, de törhetetlen optimista abban, hogy együtt minden nehézség könnyebben és gyorsabban megoldható, annak gyümölcse együtt finomabban és örömteliebben elfogyasztható.

Az eredményességről és a vezetésről alkotott szokatlan és innovatív nézeteit, tapasztalataiból és nemzetközileg elismert szakemberektől leste el. Mikit a kiváló emberismerőt lenyűgözik azok az emberek és szervezetek, amelyek mély és tartós hatást fejtenek ki. Az évek során felfedezett néhány figyelemre méltó mintát arról, hogyan gondolkodnak, cseleksznek és kommunikálnak, valamint azt a környezetet is, amelyben az emberek a legjobban működnek.

Schmid Miklós sport mentáltréner
Schmid Miklós
Schmid Miklos L'Oréal előadás
SM L'oréal előadás

Amibe szenvedélyesen belekezdett, hamar sikerre is vitte. Fiatalkora ellenére, 29 évesen előszőr 13 majd 35 fős csapatot vezetett nemzetközi cégeknél. Később, amikor tréneri pályára váltott kevesebb, mint 24 hónap intenzív munka után, több utánpótlás-válogatott sportoló, neves edző majd első osztályú csapat szavazott neki bizalmat a közös munkára. Egyéni és csapatfejlesztői munkája mellett sport coaching gyakorlati oktató és rendszeres előadó kis és nagy vállalatoknál.

Vezetőként küldetésévé tette, hogy megossza a tanultakat a világ többi részével. Így fejlesztette ki a Team Unity Program csapategység fejlesztő programot (TUP): a mindfullness technikák, sikeres együttműködés 5 tényezője (Patrick Lencioni: Kell egy csapat), coaching eszközök és a szociometria kombinációját, amely számos előnyt kínál a csapatok részére. A TUP és több, mint két évtizedes tapasztalata sportolóként és vezetőként segítik hozzá a csapatokat és vezetőket ahhoz, hogy megtalálják az együttműködés legmagasabb szintjét.

Team Unity Program- Győri ETO
Team Unity Program- ETO FC Győr

 

Tanulmányai:

Pécsi Tudományegyetem, Természettudományi Kar, Sportszervező Bsc – diploma

Pécsi Tudományegyetem, Bölcsészettudományi Kar, Mentálhigiénés szakember és közösségi segítő képzés 

Coaching & Love Academy – Sport Coach felnőttképzés

NLP Intézet – NLP Practitioner tanfolyam

„egy erős közösségért”

Miki szívesen vesz részt önkéntes segítői programokon. Kiemelten fontos számára támogatni a rászoruló fiatalokat. Dolgozott már együtt a Magyar Máltai Szeretetszolgálat hátrányos helyzetű fiatalokból álló sportcsapataival és minden évben ingyenes „coaching” munkát végez rászoruló családokkal, sportolókkal.

„A versengés és az együttműködés nem kell, hogy üsse egymást, kiemelkedő teljesítmények születhetnek belőle.”

„Nem a halál az, ami félelmetes, hanem az, amikor nem élek teljes életet.”

Dolgozzunk együtt

Mentáltréning

A folyamat intenzív találkozásokból áll, ahol Miki és a hozzáforduló szövetségben  együtt haladnak a mentális készségek fejlesztésében a minél jobb teljesítmény elérése érdekében. Problémákat oldanak meg, döntéseket készítenek elő, hiedelmeket írnak át, formálják a stressz tűrőképességet, szembenéznek a félelmeikkel és elsajátítanak olyan eszközöket, melyek a sportoló egész életét végig kísérik. Tovább olvasok.

Schmid Miklós sport coaching

Tanácsadás

A sportolók mellett szülők és edzők is gyakran keresik fel Mikit 1-1 szülő-gyerek-szülő-edző  vagy edző-sportoló között felmerülő témában. Az erőssége a tanácsadásnak, hogy mindhárom fél részére képes úgy megvilágítani a másik gondolatait és érzéseit, hogy ezáltal képesek legyenek elindulni a megoldás irányába. Tovább olvasok.

sportszülők

Csapatoknak-Team Unity Program

A csapat edző nélkül szétesik, az edző egységes csapat nélkül nem lesz eredményes, a meghatározó játékosok a kiegészítő játékosok nélkül nem lesznek eredményesek , ezért a Team Unity Programban a csapat minden egyes tagjának a véleménye számít. Tovább olvasok.

Ha szeretnél még több információt a csapatodról és egy a saját csapattérképét, lépj kapcsolatba velünk közvetlenül.

Team Unity Program- Győri ETO

Előadások

Ha le szeretnéd foglalni Mikit egy motivációs inspiráló előadásra, lépj kapcsolatba velünk közvetlenül. Megnézem az előadásokat.

Schmid Miklós Kérastase előadás

Keress bizalommal

Schmid Miklós
Schmid Miklós sport mentáltréner

Időpontkéréshez a következő elérhetőségeken tudod felvenni Mikivel a kapcsolatot.

Miki hathatós meglátásokat és inspirációkat ad a sportolóknak, jelenlegi és feltörekvő vezetőknek a sport, az üzleti világban és azon kívül. Ha szeretnél vele együtt dolgozni, meg szeretnéd hívni őt előadni vagy szeretnéd, hogy a csapatod is részt vegyen a TUP-on keressél minket bátran.

Feliratkozás hírlevélre